Kuantech (shenzhen) Co. Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HONG KONG BESTWAY CO.LTD (SHENZHEN ALL-KEY TECHNOLOGY CO. LTD)

Ik ben het eens uw product is populair voor kwaliteit en ik ben zeer gewaardeerd al uw hulp, is het zeer graag samen met u.

—— John

Ik ben zeer onder de indruk door uw fabriek en uw product, hebben We een ander apparaat ook gebruik maken van uw product, meer bestelling ontvangt u van ons.

—— snoep

Jack, Bedankt voor uw snel antwoord. We monsters getest en ze zijn allemaal goed en de prijs is prima, dat we hebben de neiging om dit product bij u kopen.

—— Fiona

Ik ben online Chatten Nu

HONG KONG BESTWAY CO.LTD (SHENZHEN ALL-KEY TECHNOLOGY CO. LTD)

1 2 3
HONG KONG BESTWAY CO.LTD  (SHENZHEN ALL-KEY TECHNOLOGY CO. LTD) HONG KONG BESTWAY CO.LTD  (SHENZHEN ALL-KEY TECHNOLOGY CO. LTD) HONG KONG BESTWAY CO.LTD  (SHENZHEN ALL-KEY TECHNOLOGY CO. LTD)
Fabriek workshop Testapparatuur

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Aantal werknemers : 6000~7000
Jaarlijkse omzet : 500 Million-700Million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%
Opgezet in 2001 Kuantech-wijdt Co., in Onderzoek en Ontwikkeling allerhande van de convertors van de laag voltagemacht, geschraapte productie en de globale verkoopdienst. Vandaag, is Kuantech een erkende leider wereldwijd op zijn gebied.

1.World-klasse productplatform


Van de de machtsomzetting van Kuantech van de de productendekking de machtsadapters, voedingen en batterijladers. De veiligheid keurde standaardpunt goed omvat alles door van 1 watt aan de macht van de 150 wattsoutput. Kuantechproducten voor telecommunicatie worden ontworpen, perifere computer, de elektronika van de consument, de faciliteit van de gezondheidszorgauto en commerciële materiaaltoepassingen die. 235, faciliteit van de 000 vierkante metersproductie, meer dan 6, 000 goed - het opgeleide personeel en een dagelijkse output van meer dan 200, 000 eenheden machtsproducten maken ons één van de grootste spelers op dit gebied in China.

2.Competitive machtsoplossingen aan maatregel worden gemaakt die


Naast standaardproducten, verstrekt Kuantech aangepaste machtsoplossingen voor slimme mobiele apparaten, notitieboekjecomputers, set-top-boxes, niHN-Batterij laders en zonneladers. Deze eenheden worden ontworpen om in huizen, auto's te werken of terwijl het reizen rond de bol.

3.Competitive machtsoplossingen aan maatregel worden gemaakt die


de 600 miljoen voedingenproductie tijdens de afgelopen tien jaar, een uitstaande projectleiding, onze verplichting aan Totale Kwaliteitsbewaking, een rij één leveringsketen en een hoogst geïntegreerde verticaal-in-huisproductie maken tot Kuantech het beste platform voor EMS/DMS-de dienst. Kuantech als uw strategische partner machtigt hebben uw ooit winnende zaken
Contactgegevens
HONG KONG BESTWAY CO.LTD (SHENZHEN ALL-KEY TECHNOLOGY CO. LTD)

Contactpersoon: Miss. Barbara xu

Tel.: 86-755-29628115

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)